Nu vastleggen voor later

Laat nu je wensen vastleggen voor later


Laat jouw wensen vastleggen

Er is maar één persoon die exact jouw wensen kan bepalen en dat ben jezelf! Door nu jouw wensen vast te leggen, kunnen de nabestaanden ook in jouw gedachtenis de uitvaart en de nalatenschap uitvoeren. Hiermee maak je het afscheid voor de nabestaanden iets dragelijker.

Door dit juist bij goede gezondheid te doen kun je makkelijker beslissingen nemen over de administratieve, juridische en ‘testamentaire’ verplichtingen, zodat je dit niet hoeft te doen wanneer je het einde ziet naderen. Deze tijd is hiervoor veel te kostbaar.

Het Nabestaandenregisseur abonnement

Door gewijzigde omstandigheden kunnen jouw wensen en eerder vastgelegde wensen wijzigen. Hierover kun je altijd zelf contact met ons over opnemen, maar  wij kunnen je hiervoor ook actief periodiek benaderen. Nabestaandenregisseur wil je hier de mogelijkheid bieden om te kiezen voor een abonnement, zodat we de wensen over jouw nalatenschap up-to-date kunnen houden.

Het Nalatenschapsdossier

Jouw nalatenschap wordt vastgelegd in een digitaal dossier die je op elk moment van de dag kunt raadplegen en wanneer noodzakelijk ook kunt aanpassen. Naast de wensen met betrekking tot de uitvaart en de nalatenschap kun je hier ook alle noodzakelijk benodigde documenten vinden. Door middel van een eigen inlogcode kun je op elk gewenst inzage hebben in jouw nalatenschapsdossier.

De Nalatenmap

Sommige mensen hebben minder kennis van de moderne technologie of daar simpelweg geen affiniteit mee. Voor deze groep mensen kan een online nalatenschapsdossier onpraktisch zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je te voorzien van de zogeheten Nalatenmap. Dit is een fysieke, papieren versie van het online nalatenschapsdossier.

Digitale Nalatenschap

Naast het leven op de aarde delen veel mensen hun leven via  sociale media, zoals Facebook, Instagram, Linkedin, etc. Ook de andere documenten, foto's en video's worden opgeslagen in de "cloud". Om te voorkomen dat de hiervoor benodigde wachtwoorden mee naar het hiernamaals gaan slaan we jouw wachtwoorden op in onze beveiligde digitale kluis.


Maak kennis met de Nabestaandenregisseur