Wie ben ik?

Edwin Zeegers

Edwin Zeegers

Register Executeur

Mijn naam is Edwin Zeegers geboren in 1968 en samenwonend en samen hebben wij twee kinderen. Naast mijn werk als Register Executeur werk ik als scheidingsadviseur en Estate Planner.

Sinds 1991 werk ik in de financiële sector en ben mijn carrière gestart bij een bank. Later als zelfstandig hypotheekadviseur en financieel planner. Echter miste ik de diepgang in de gesprekken en heb mij aangesloten als scheidingsadviseur bij de Scheidingsplanner.  Vanuit deze functie merkte ik al snel dat de in deze hectische en emotionele periode van de scheiding het risico, overlijden vergeten werd. Na onderzoek bleek dat heel veel mensen dit niet goed of niet optimaal geregeld te hebben. Ik doel dan niet op een overlijdensrisicoverzekering of een begrafenisverzekering, maar over de nalatenschap en het testament. Als aangesloten Register Executeur heb ik de 'gereedschappen' om hier ook in te adviseren.

Ik ben aangesloten bij de volgende kwaliteitsregisters:

Register Executeur

Register Financieel Echtscheidingsadviseur

Register Estate Planner

Maak kennis met de Nabestaandenregisseur